Mama Ranggie...
Hakim,Camielea n Qiestina..my lovely..
By: mama ranggie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-Feb-2008 12:27 Email | Share | | Bookmark
Selamat kembali...

mama2 vogue...
Selamat kembali setelah lama mama meninggalkan fotopages ni...
Quote:
akan kembali dgn cerita2 terkini...


Wednesday, 3-Oct-2007 03:46 Email | Share | | Bookmark
Malas nak update..

Quote:
mama malas nak update kat sini..ape kata korang visit blog mama jer..di mamaranggie.blogspot.com...


Monday, 17-Sep-2007 02:53 Email | Share | | Bookmark
Puasa...

berbuka di restaurant...
my mum n dad...
my son asthma...
Quote:
dah puasa pun,sekejap je rasanye...mama pun dah bz cri bju anak2..me n hubby dun mind sgt asalkan anak2 ceria di hr raye..awalnyer kan buat preparing..maklumlah diz x de bonus so kena lah pandai2 adjust..


Tuesday, 11-Sep-2007 07:14 Email | Share | | Bookmark
Pict mase g tiara beach...

bb..
aqies..
bb..
View all 12 photos...
Quote:
Saje nak udate pict mase g tiara..diz coming public holiday,hubby ade ajak g tiara lg,bawak anak2..seronoknyer...dan yg lebih penting,hubby blanje...


Tuesday, 11-Sep-2007 01:52 Email | Share | | Bookmark
Fara besday...

adikku n fara..
tiup ar lilin 2..
dpt kek coklat..
View all 4 photos...
Quote:
Semalam kite owg celebrate besday fara..buat surprise besday kat die..u ols kalo nak tau,fara ni bakal adik ipar aku..die couple ngan adik aku bwh aku sthun..kalo x de aral pas raya ni,die owg akan bertunang...la ni bz buat preparing majlis tu..last week die owg g nilai 3,soping!Aku suka fara ni dr lain2 bekas awek adik aku coz die ni perangai selamber..seronok melayan die.. kalo jd,sesape kwn yg nak g ikut menghantar pas raye,jom ar..nanti mama akan compomkan tarikh k!


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net